2016

Årsmøte 2015

Årsmøte for 2015 ble avholdt på Osbakken den 26. januar 2016. Saker som ble behandlet var: Årsmelding 2015, regnskap 2015, budsjett 2016 og valg av nytt styre.

Nytt styre for 2016 ble: Leder: Svein Arne Dalby, Sekretær: Trond Aasmundstad, Kasserer: Torgeir Seim, Styremedlemmer: Pål Brekke og Tom Hagengen

  

Årsberetning 2015

Styrets sammensetning:

Styret har bestått av: Leder Svein Arne Dalby, kasserer Torgeir Seim, sekretær Trond Aasmundstad, styremedlemmene  Arne B. Krokeide og Tom Hagengen.

Valgkomite: Torkjell Malterud og Tore Hjelmås. 

Aktiviteter:

Årsmøte ble avholdt 27. jan.

Den 7. feb. var det musemsbesøk. 17 av klubbens medlemmer deltok. Avdelingen spanderte lunsj på Elverum på turen hjem. Det ble arrangert tur til Teknisk Museum den 15. mars. Etter museumsbesøket, spaserte man langs Akerselva ned til Oslo sentrum hvor avdeling spanderte pizza på Peppes, 16 personer deltok.

Klargjøringsmøte ble avholdt hos ABM reklame i Hunndalen den 25. april. Tempoklubben, var invitert til teknisk prat, sosialt samvær og servering av grillmat. Senere på dagen var det utstilling av medlemmenes sykler i Storgata på Gjøvik. 

1. mai var vi samlet på Skreia. Senere i mai var det samling på Raufoss torg med pizza servering. Avdelingen har spesielt vært representert på Støatreffet, Trondhjemsridtet 1919, Brunskograllyet, Skogsløpet, veteran utstilling på Hadeland Folkemuseum og gågata Gjøvik i forbindelse med Frivillighetsdagen.

Flere av medlemmene var representert på Troll Rally i Fyresdal, og på VSOP Rally i Vang i Valdres.

Avdelingens nyopprettede pris med vandrepokal ble tildelt Rolf Vold. 

Medlemsmøter: 

Det har vært avholdt medlemsmøter i januar, februar, mars, september, oktober og sesongavslutning / julebord i november med 37 deltakere.

Styret takker medlemmene for deltakelsen i aktivitetene i 2015 og ønsker velkommen til nye aktiviteter i 2016.

For styret,

Trond Aasmundstad

sekretær

Aktivitetsplan 2016

 

 Tema/Emne:

Sted:

Jan 26

Årsmøte/medlemsmøte kl 19.00.

Osbakken

Feb 20

Gamle Fornebu Kultursenter

Oslo

Feb 23

Medlemsmøte kl. 19.00, Besøk av Hoels Billakering

Osbakken

Mars 12

Generalforsamling NVMC, fullmaktsliste

Oslo-Frysja

Mars 29

Medlemsmøte kl. 19.00, tema….

Osbakken

April 23

 

Klargjøring ABM – utstilling Gågata,

Kl. 10.00 – 12.00 i Gågata?

ABM Reklame

Mai 1

Frammøte Skreia 12.00, jernbanestasjon.

Skreia

Mai 7

Vårmønstring Amfi Kjøpesenter

Raufoss

Mai 24

Pizzakveld på Raufoss

Raufoss

Juni 7

Trondhjemsridtet 1919 gjennom distriktet

Toten Hotell

Juni 14

Garasjebesøk hos Geir Arne Ryttersveen, Nordsinni.  Avreise fra ABM Reklame kl. 17.30

ABM Reklame/ Nordsinni

Juni 21

Fellestur til Vormsund

Raufoss Torg

Juli 1-3

Skogsløpet NVMC avd.Nedre Glommen

Moss

Aug 16

Fellestur til Viken 2

Totenvika

Aug 26-28

Troll-Rally helg

Fyresdal / Mjøsvang

Sept 27

Medlemsmøte kl. 19.00. Tema: bilder fra sesongen

Osbakken

Okt 25

Medlemsmøte kl. 19.00, besøk av ….     

Osbakken

Nov 29

Sesongavslutning kl 19.00, Julebord med lotteri, gjest!

Klargjøringsmøte, vårens vakreste eventyr!

Lørdag 23. april er det igjen tid for klargjøringsmøte i klubben. Vi samles hos ABM i Hunndalen kl. 9.00.  Da er grillen allerede klar, og ABM spanderer pølser til hele gjengen.  Etter en trivelig start på dagen drar vi ned til Storgata i Gjøvik kl. 11.30 for å vise fram syklene våre, og forhåpentligvis skaffe noen nye medlemmer.  Vel møtt til en trivelig start på sesongen!

23. apr, 2016
Klargjøringsmøte 2016, en suksess!
Lørdag 23. april hadde NVMC avd. Gjøvik og omegn klargjøringsmøte hos ABM Reklame i Hunndalen, slik tradisjonen har vært noen år nå. Været var klart og fint, men minus 4 grader på morrakvisten krevde god påkledning. Mange medlemmer hadde startet opp nypussete og overhalte sykler etter en lang vinter i dvale. Anslagsvis 65 doninger av høyste ulikt sylindervolum, alder og tilstand møtte opp. Men alle startet og gikk upåklagelig.
ABM stilte med åpent lokale og spanderte kaffe og grillpølser til alle, alle honnør til Roy Mathisen! Dette er en trivelig start på sesongen!
Etter kaffe, grilling og prat i Hunndalen kjørte vi ned til Storgata på Gjøvik, der Arne Krokeide hadde fått reservert en del av Storgata. Det ble et flott skue med blanke, fine sykler på rekke og rad i solskinnet. Det var fin reklame for NVMC, men kanskje vi skal stille med ei fane eller banner neste år, samt innmeldingsblanketter til klubben?
Over har vi laget en bildekavalkade fra klargjøringsdagen.
Meget bra oppmøte til tross for temperatur rundt null.
Med sola kom varmen!
To- og trehjulinger i fin blanding.
Kawasaki'er produsert i Japan, forbedret på Kolbu.
Tempo fra Snertingdalen, med ekstrautstyr

Vårmønstring på Raufoss Amfi lørdag 7. mai 2016

Stolt Zündapp-eier fra fjorårets vårslepp.

Lørdag 7. mai 2016 er det vårmønstring for distriktets motoriserte tohjulinger. Stedet er Raufoss Amfi kjøpesenter, og flere av de lokale klubbene deltar. Her nevnes Norsk Veteranmotorsykkelklubb avd. Gjøvik og omegn, NMCU Oppland, Rødfos MC og Tempoklubben.  I tillegg stiller den lokale trafikkskolen med egen stand.  

Temaet i år er Raufossmopeden, som det fortsatt finnes mange av i distriktet.  Alle er velkomne til å stille med sine mopeder og motorsykler uansett tilstand, ny eller gammel, restaurert eller med alderens patina. Vi starter kl. 10.00, og deretter siger det inn sykler utover formiddagen. Velkommen, og finværet skal være på plass! 

Vårmønstring på Raufoss Amfi kjøpesenter 7. mai 2016

Mer enn 80 MC'er, mopeder og scootere var innom parkeringen på Raufoss Amfi i dag!

Raufoss-mopeder på rekke og rad
Engelsk og japansk krom i solskinnet
Skikkelige veteraner, Marit H. og Odd Annar Kristiansen
Rødfos MC med egen stand og godt humør!
Roger og Stein syntes Svein Olav Rolfstad hadde tatt i litt i overkant her.. Dragstermotor produsert lokalt på Toten
Harley-folket stilte opp med minst 10 sykler
Det var rekordstor deltakelse på årets julebord på Osbakken, 47 medlemmer med følge startet julefeiringa sammen med venner i NVMC.
Roy Mathisen mottok klubbens hederspris for mangeårig innsats for klubben. Nevnes må vertskap for den årlige vårmønstringen hos ABM, utallige turer til treff rundt i Norge, og en humørspreder, alltid med en god kommentar på lager.
Henning Fjeldstad mottok velfortjente blomster etter et fint foredrag om sin oppvekst som sønn av smått legendariske Hartvik Fjeldstad, forhandler av mopeder, motorsykler, motorsager m.m., på Gjøvik.