2013

ÅPNING AV SOMMERSESSONGEN 2013

Av Svein Aalberg

På ABM reklame i Hunndalen var det lørdag 27 april klargjøring og sesongåpning. Denne lørdagsmorgen våknet jeg til knall sol og minus 1 C. Motivasjonen måtte skrus opp noen hakk, for den forestående kuldeprøvelsen ! Det var flere av medlemmene som skulle møtes på Lygna. Det var 3 grader og godt med snø på Lygna. Egne "genitalier" kom nok ikke i skikkelig funksjon før langt ut i neste uke etter dette kuldesjokket !

Klubben hadde invitert alle medlemmer, Tempo- og Vespaklubben til oppmøte for klargjøring av syklene. Vi spanderte grillmat med drikke på alle fremmøtte. Og dette gikk unna, da flere hadde hatt en kjølig kjøretur på morgenen. Det ble over 70 fremmøtte sykler av alle slag.

Arne B og Svein reklamerte for klubben vår med rollup og grasrotandelen !
Det ble en spredt "defilering" av syklene ned til gågata i Gjøvik. Opplining var ikke etter militær presisjon, men vi fikk da plassert ca 50 sykler. Mange skuelystne var på vår stand, hvor vi også reklamerte for klubben.

Flere MC-"sultne" karer fikk nok lyst til å effektuere sine ønsker om sykkel, til kjøp av sykkel, etter dette besøket på Gjøvik i herlig aprilsol !